Kategorier
Plast

Pallkragar och jordgubbar

Pallkragar; en produkt med fler användningsområden. Det användningsområde som pallkragar skapas för i tidernas begynnelse var att säkra godset på en pall. Själva kragen av trä ger en mycket kraftig lastsäkring och kan dessutom enkelt återanvändas till skillnad från sträckfilm, platsband, pallhuvar eller annat. Eller så kan de fungera som en extra säkringen av varorna tillsammans de tidigare nämnda.

Men det finns andra användningsområden för pallkragar också. Ett område som verkar vara växande. Kan bero på att en del trädgårdsmagasin har uppmärksammat dem och skrivit hur praktiska det är att ha i trädgården för växter. Jordgubbsplantor går utmärkt att plantera där.
Och då pallkragarna är så finurligt utformade går det alldeles utmärkt att sätta fler på varandra för olika växter som kräver olika djup för sina rötter. Dessutom är det enkelt att sätta nät över dem så man själv för njuta av jordgubbarna och inte fåglarna får dem först.

Men oavsett vilket användningsområde man skall ha pallkragen till så finns de hos våra företag i regionen. Och närmare bestämt här.