Kategorier
Metall

Adam den första prototypen

Om man skall följa Bibeln så kan man med gott fog kalla Adam för den första prototypen av mänskligheten och att Eva följde därefter samt resten av mänskligheten.
Nu kan förstås vän av ordning anmärka lite på att en prototyp används för att sedan skapa det riktiga sedan. Fast vem vet hur det var då.
Däremot vet vi att trots att våra företag i regionen besitter ett högt kunnande inom sina områden och har lång erfarenhet.
Så klarar de inte av den här tillverkningen som nämns ovan.,

Däremot klarar de av i stort att allt annat som handlar om mer profana ting. Och mer om det hittar du här på protoyptillverkning.

Ett svar på ”Adam den första prototypen”

[…] I ett tidigare inlägg tog vi upp prototyptillverkning. Och ett sätt att skapa en prototyp är att använda en skivare som skriver ut i 3d. Med andra ord föremål direkt som de ser ut i verkligheten. Vilket för en att fundera lite på det där med själva skivaren. Om man nu skriver ut en skrivare i 3d från en skrivare så har man två stycken. Och om nu 3d-skrivaren och det som krävs för modelleringen når ut till varje hushåll så kan alla skapa det de själva vill ha. Endast råvaror krävs, ingen tillverkningsindustri kommer att behövas överhuvudtaget utan bara råvaruleverantörer. Fast det bör nog finnas en liten hake i det här resonemanget. […]

Stängt för kommentering.